top of page

WHAT PEOPLE SAY

Ναταλία Σ

Η γνωριμία της οικογένειάς μου με την παιδίατρο κα Ευθυμίου έγινε μια Κυριακή απόγευμα, Μάιο του 2019, όταν η μικρή μας τότε σχεδόν 4 μηνών ανέβασε ξαφνικά πυρετό. Μην πιστεύοντας πως θα ήταν εύκολο να βρεθεί γιατρός να την εξετάσει λόγω ημέρας και ώρας, τυχαία βρήκα στο διαδίκτυο την προσωπική σελίδα της κας Ευθυμίου. (Είχαμε μόλις επιστρέψει από εξωτερικό, όπου και διαμέναμε).Προς ευχάριστη έκπληξη, η κ. Ευθυμίου σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έφτασε στην οικία μας. Η εμπεριστατομένη ιατρική γνωμάτευσή της και η σιγουριά που μας ενέπνευσε η όμορφη και ευγενική παρουσία της και η προσέγγισή της προς το παιδί μας και εμάς, μας γέμισε ευγνωμοσύνη και ασφάλεια.Από τότε έως σήμερα παρακολουθεί με συνέπεια και αγάπη την μικρή μας, την εμβολιάζει σύμφωνα με το πρωτόκολλο και είναι δίπλα μας άμεσα όταν την χρειαζόμαστε. Όπως όταν τον προηγούμενο μήνα και έπειτα από συνεννόηση μαζί της, χρειάστηκε η μικρή μας να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Η παιδίατρός μας παρακολούθησε στενά της φροντίδας της και ήταν σε άμεση επικοινωνία με το προσωπικό της κλινικής. Ένιωθα πως είχα έναν πολύ δικό μου άνθρωπο να με στηρίζει και αυτό μου έδωσε τεράστια δύναμη να ανταπεξέλθω.Εύχομαι από καρδιάς να έχουν την τύχη και άλλα παιδιά και γονείς να γνωρίσουν την παιδίατρό μας κα Δώρα Ευθυμίου, έναν γιατρό-άνθρωπο με γνώσεις, παιδεία, ήθος, σωστό ένστικτο, συνέπεια, φροντίδα και αγάπη για τα παιδιά και το επάγγελμά της.

Μαρίνα Κ

Εμπνέει εμπιστοσύνη στους γονείς με την επιστημονική κατάρτιση που διαθέτει, είναι διακριτική όταν έρχεται επίσκεψη κατ'οίκον, είναι πάντοτε διαθέσιμη στο τηλέφωνο οποιαδήποτε ώρα, την λατρεύουν τα παιδιά με τον γλυκό της τρόπο και τα παιχνίδια που χρησιμοποιεί για την κλινική εξέταση.

ΑΡΓΥΡΩ Ψ

Η κυρία Ευθυμίου ήταν γιατρός και των δύο παιδιών μου απο την στιγμή της γέννησής τους μέχρι και τα 6-7 τους χρόνια, όπου μετακομίσαμε σε άλλη πόλη. Πρόκειται για έναν υπέροχο άνθρωπο, οικείο, χαμογελαστό, ιδιαίτερα ευχάριστο στα παιδιά, κοντά σ' εμάς τους γονείς, πάντα πρόθυμη και υπομονετική για κάθε μας θέμα με τα παιδιά μας. Πρόκειται για άριστα καταρτισμένη παιδίατρο, πάντοτε εύστοχη τόσο στις διαγνώσεις όσο και στις θεραπείες της, διαθέσιμη σε κάθε μας κλήση και ανά πάσα στιγμή. Δεν θα ξεχάσω ότι χάρη σ' εκείνη ο γιός μου, σε ηλικία 5 ετών τότε, γλίτωσε την περιτονίτιδα μετά την πίεσή της να επιμείνουμε στο νοσοκομείο, όταν το νοσοκομείο μας έδιωχνε. Την ευχαριστώ πολύ για όλα!

Αιμιλία Κ

Η κυρία Ευθυμίου είναι εξαιρετική γιατρός! Προσέγγισε το παιδί μου με έναν μοναδικό τρόπο, εμπνέοντας εμπιστοσύνη, κάνοντας και τις δύσκολες διαδικασίες ή θεραπείες να φαντάζουν ανώδυνες και διασκεδαστικές. Είναι σχολαστική και επεξηγηματική με εύληπτο τρόπο στον γονέα και στο παιδί. Παρακολουθεί πάντα την πορεία της υγείας του παιδιού.Είναι πολύ καταρτισμένη στην επιστήμη της αλλά και βαθιά καλλιεργημένη, πολιτισμένη με σπάνιες ευαισθησίες για τα ανθρώπινα προβλήματα. Την συστήνω ανεπιφύλακτα σε κάθε γονέα.

Νικόλας Κ 

Άργησα στο ραντεβού, λόγω δικού μου σφάλματος. Η γιατρός κατάφερε και μας είδε. Εξέτασε σχολαστικά τον γιο μου και επανέλαβε αρκετές φορές την αγωγή που πρέπει να ακολουθήσουμε. Φρόντισε να μην συμπέσουμε με άλλο ραντεβού και γενικά ήταν πολύ προσεκτική σε όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής που ακολούθησε.

Ροδή Κ 

Πολύ καλή επαγγελματίας με πυγμή. Δεν διστάζει να τα λέει έξω από τα δόντια και έχει δίκιο... Την ευχαριστούμε πάρα πολύ για την βοήθειά της και σίγουρα θα την ξαναεμπιστευτούμε.

Φωτεινή Ηλιάνα Μ 

Όμορφος χώρος και καθαρός. Η γιατρός συμπαθής κι επεξηγηματική

Πολυξένη Κ

Ευχάριστη πρώτη εντύπωση. Οικεία κι οργανωμένη η γιατρός, λιτός, καθαρός κι όμορφος ο χώρος του ιατρείου.

Αγγελος Π

καταρτησμένη, καθαρή, ευγενική

Nikos P

Πολύ καλή παιδιατρος, εξέτασε το παιδάκι μας το οποιο περιεργως εκατσε ήρεμο! Στο τέλος μας εδωσε τις απαραίτητες οδηγίες και φαρμακευτική αγωγή.

VANESSA C

Dr. Θεοδωρα made my teenager feel comfortable, was very friendly and thorough in her examination. I will definitely recommend her.

Peter Andras B 

Pleasant environment, super calm and kind doctor. The child was having a great time, not afraid of the doctor at all. She won my trust and my son's too.

Αλεξάνδρα Κ

Εξαιρετική γιατρός τα παιδιά την λατρεύουν.Οταν τη χρειαστούμε είναι πάντα δίπλα μας.Την ευχαριστούμε.

Χαρά Β

H κ.α Ευθυμίου είναι η παιδίατρός μας από τη γέννηση του παιδιού μας. 'Εχει σταθεί σε πολύ δύσκολες αλλά και πιο καθημερινές περιστάσεις, το ίδιο αξιόλογη, με συμπόνοια και καθοδήγηση, ιδιαίτερα προσεκτική και αναλυτική και σε ανθρώπινο επίπεδο, εξαιρετική.

ΑΓΑΘΗ Μ

Διαθέσιμη όταν την ψάχνουμε. Πολύ τυπική με τα ραντεβού της. Σχολαστική στη δουλειά της.

Χρυσάνθη Γ

Η γιατρός είναι πάντα στη διάθεσή μας, όποτε την χρειαστούμε, είτε τηλεφωνικά είτε με επίσκεψη στο ιατρείο της. Εξετάζει ενδελεχώς το παιδί πριν κάνει τη γνωμάτευσή της, πάντα με ένα χαμόγελο στα χείλη της, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη μας αλλά και τη συνεργασία του παιδιού.

bottom of page